Saturday, 26 February 2011

attitude kau !

huh ! menyampah pulak dgn attitude kau tu . jenis apa punya kawan lha . HAHA . kau tulis BLOG kau tuu ada org copycat ? huh ! if kau ckp aku , kau bgthu jee weyy ! tak payah kau nak post kat aku then kau suruh aku baca . aku tak kisah . hurm lg pon blog aku nee bukan aku buat . adik eira cyra yg buat . huh ! siapa tak terasa weyy bila baca . first aku baca , ya aku memang terasa ! cos aku buat ada tiru kau tuu kn ? heyy siapa nak tiru kau tuu ? haiyaa ! kau jgn ckp org jee , kau pon sama juga . hurm aku tak nak marah kau , cuma aku terasa if kau ckp mcm tuu . err aku mnx maaf lha cos ckp kau mcm nee :) hee . okay daa ~

No comments:

Post a Comment