Thursday, 28 April 2011

TENTANG AWAK LAGI (:

Hey hey awak ! Saya nak story pasal awak lagi lha . Blh ken ? Hee . Awak ! Saya nak ucap ken thank you so much cos sudi berkawan dgn saya , melayan karenah saya (btl kee ejaan nee) dan juga setiap hari awak call saya . Saya hargai sesangat :D . Tapi saya tak tahu pulak perasaan awak mcm mana . Hee . Rasa malu dibuat nyee .
Ehh awak ! Saya tak tahu apa yg menarik dekat awak nee sampai saya post pasal awak jee . Sebab awak nee baik lha . Tapi kekadang tuu nakal lha juga . Awak nakal , saya lepuk awak . AWUUM XD . Hee . Dari pagi sampai ke malam awak asyk layan saya ken . Texting , calling . Awak tak bosan kee ? Tapi kalau awak tny saya , saya akan ckp saya langsung tak bosan dan saya happy sesangat (: . Kekadang tuu saya tersenyum sesorang tau . Dha mcm orang gila ken awak . Hee . Awak jgn gelak ken saya pulak ehh . Awak gelak , saya merajuk (gedik) .
Awak ! Kita sekarang dha tak gaduh lagi ken . Saya suka mcm nee .  Saya harap perkara nee akan berpanjangan yehh :D . Saya suka awak . Saya sayang awak lha bie <3<3 . Hee . Awak pon suka kat saya dan sayang dkt saya ken . Baik awak ngaku jee lha . CEPAT ! HAHA .
Okay lha . Saya dha tak tahu nak story pasal awak lagi . Noe more idea lha sayang . Hee . Saya happy sesangat dgn awak . Awak mesti tahu okay (: . Hee . Itu jee kot saya nak ckp . Byebye . Saya sayang awak lha . Cium sikit :-*
                                            
                                                              --ILOVEYOU--

No comments:

Post a Comment