Monday, 6 June 2011

Okay lihat picture di atas . handsome kee tak handsome kee tak ? smart kee tak  smart kee tak ? hot kee tak hot kee tak . kdiam ! MF memang tak sehandsome macam boifie korang , dan tak semart macam boifie korang , dan tak lupa juga tak sehotz boifie korang . HAHA lantak sama korang lha nak cakap pee pon . tak kacau hidup korang dha cukup baik (marah bebeno) . alahaii ! korang jealous tak dapat boi macam nee memang lha korang nak kutuk macam-macam . HAHA , apa pon cannot lha . okay enough ! tak nak  marah-marah . nanti cepat tua dha , ngeh ngeh :p

Okay dan hari ini juga scha berasa gembira . hm nak kata gembira sangat tuu tak ada lha juga . cuma biasa-biasa jee . HAHA (apa lha aku melalut nee) . grr ! macam nee . petang tadi scha online lha fb , alaa mcm biasa lha apa lagi ken . kehkehkeh ! tetiba scha tengok fb scha sudah lain dha . HAHA . nak tahu tak ? si *tuuuttt* online dha . relationship pon sudah tukar . daripada ''nyscha hee II'' terus menjadi ''mohd firdaus'' . HAHA . terkejut scha dibuat nye . tapi MF marah cause dia terbaca message . dia sakit hati . siap lagi dia post kat wall scha . ya ampun ! bila scha baca , aha nak nangis dha (sikit-2 nak nangis) kdiam ! MF  suruh scha buang semua message dalam fb scha . scha pon buang lha . hm :| .

Pukul 530 p.m . scha try call MF . tapi tak angkat . scha pon call banyak kali akhirnya angkat juga . tapi _______ . hm :| . scha ingat ken MF lha . rupa-rupa nye bukan dia . hm kawan dia yang jawab . okay scha pon terus letak . time tuu juga terus  tak dee mood . cause scha dha fikir lain dha . hm :| .macam-macam dha scha fikir dha . takut sesangat . okay dha !

Pukul 754 p.m . MF pon bagi text kat scha . scha pon baca dan terus reply dengan sepantas nyee . ngeh ngeh ! kemudian MF pon suruh scha call dia . scha pon apa lagi call lha . dha MF suruh call ken . hm okay ! kemudian cakap-cakap lha . scha dengar jee apa MF cakap . HAHA . kesian pulak time tuu kat MF . hm :| . pastu ken . kita orang dha baik-baik . hm nak kata baik tuu tak tahu lha . scha takut scha nee dikena ken sahaja dengan sahaja MF . kot-kot MF nak buat apa scha dha buat kat MF . scha takut sangat . harap-harap jangan lha macam tuu . hm :| . MF siap baca lagi kat blog scha time scha post pasal dia . dia suruh scha delete post hari tuu . suruh update yang baru . tapi scha tak nak delete . scha biar ken saja dengan post tuu . HAHA . time tuu scha malu ahh ! mana tak malu MF baca seyy . HAHA bapakk ahh ! (bahasa orang malacca) . hati scha pon mula tenang . tak ada lagi macam hari tuu . tak tenteram hidup . asyk fikir ken MF sahaja . hm :|

Huhh -.-' ! penat menaip panjang-panjang nee . lenguh pula jari jemari scha nee . hee . hm hari nee juga scha beruntung sesangat cause MF dha maaf ken semua kesalahan scha . alhamdulillah . dan hari ini juga scha nak berjanji , nak janji sangat pon tak boleh takut mungkir janji . haihh ! (serious lha scha oii) kdiam ! scha nak berjanji tak nak lha buat MF maca, tuu lagi . kesian sesangat kat MF . scha nak dengar nasihat MF , nak ikut apa MF suruh . betul ! kali nee scha tak tipu dan tak memain lagi . scha serious nee . hm . apa yang dha berlaku scha anggap itu satu pengajaran bagi scha . hm okay lha . scha dha penat nee . byebye , assalamualaikum :D

No comments:

Post a Comment