Monday, 28 February 2011

moody :(

hurm . hari nee kat school tak dee mood lansung ! macam-macam probs . dak faz buat muka dgn aku . tak tahu sebab pee dia mcm tuu . langsung tak tegur . masing-masing dgn hal sendiri . herr ! time PJ . kena buat ujian segak ! yee kee ? erm main-main pulak aku nee . huu . si fatira asyk marah aku jee . aku pon tak tahu sebab pee . herr ! sesuka ht jee nak buat aku mcm tuu . kecil ht aku seyh ! tp tak pee aku tak kisah . dha biasa kot dgn mcm nee . cehh ! cikgu pulak tegur aku cos aku buat salah bnd ala tuu . haish ! aku geram aku sound balik . terus terdiam dorang semua . HAHA . apa lha . arghh ! tak suka !

No comments:

Post a Comment