Tuesday, 8 March 2011

STORY of my life !

sekarang kau dha besar kn ! dha enambelas tahun kan . boleh fikir apa yg betul apa yg salah right ! yes ! itu semua org boleh buat lha weyy . jangan nak fikir pasal couple or boi-boi nee ! dorang boleh buat kau bahgia kee ? boleh caring pasal kau kee ? so fikir masa depan okay ! okay aku akan try . HAHA .study dulu baru bercinta lha weyy ! boleh tak ? mybe ? HAHA . okay enough ! dekat school selalu gaduh kn ? ada org suka ckp belakang-belakang kn ? biar lha dorang nak ckp apa pon ! jgn hiraukan pasal dorang tuu okay scha ! yes ! lantak dorang ! mulut orang mana blh tutup . itu semua dorang iri hati jee weyy ! budak tak matang jee kn . betul tuu ! HAHA .jangan ikut budak zaman sekarang .knp ? cos kau akan rosak akhlak if kau mcm tuu weyy ! terGEDIK dgn jantan ! heyy ! please jgn mcm tuu okay scha ! okay babe ! so now BELAJAR dulu okay ! jgn hampakan ibu bapa kau okay ! yee . kita tahu !  so stdy okay ! kita tak nak fikir pasal MUHDFIKRY , MUHDFIRDAUS ! korang segala-galanya buat aku sedih ! menangis setiap hr ! argghhh ! so lupa kan dorang ! INGAT scha !

No comments:

Post a Comment