Thursday, 10 March 2011

JUST FOR YOU !

aku malas nak potpetpotpet  banyak-banyak nee ! buat penat mulut aku juga kn . heyy aku benci org macam kau lha geNYAH ! benci sesangat weyy ! weyy ! setakat kau nak sound org lam FACEBOOK , MEMAKI HAMUN apa cerr nee weyy ? aku tak usik kau , kau  tak payah nak usik aku ! ea geram siak dgn kau . apahal kau nak maki aku ptg tadi ? kau dha cukup bagus kee nak maki org ? aku tahu aku tak SEBAIK macam kau kn . HAHA , itu pasal kau tunjuk baik kau kat aku . yuckkss ! geli seyy ! weyy  . aku tahu aku jahat ! HAHA . tak macam kau , tunjuk baik kat pan org . eee , baik kee kau nee ? kau memaki bnd yg tak elok ? ee apa nee weyy ? serious aku benci kau leer ! setakat org macam kau , aku tak pandang ar ! BUDAK HINGUSAN ! SAMPAH MASYARAKAT tol ar ! HAHA  *kejam tol aku nee . heyy ! tolong ar jaga attitude kau tuu . ea meluat leer wa cakap sama lu ! weyy kau tak suka aku kan ? kau REMOVE leer aku dr FL kau . sikit tak heran weyy ! weyy -weyy PICTURE DIATAS NEE UNTUK KAU LEER ! mesti kau suka kn . HAHA . weyy ! kau nak FCUK aku fcuk leer weyy ! kau nak buat cerita buruk pasal aku nee , dipersilakan lha weyy ! kesahh apa aku ! mulut kau mana blh tutup kan . selagi kau blh nak memburukkan org buat leer . itu hobby kau kan ! HAHA . weyy ! aku tak suka nak memaki hamun kat belogg aku nee . buat semakk jee weyy ! nak-nak story pasal kau , heyy buang masa aku jee weyy ! dha lha yg ini untuk kau ! bye :)

No comments:

Post a Comment