Friday, 18 March 2011

untuk awk , sygs :)

yes ! memang sy yg mula kn dulu tulis pasal dia ! knp ? sy cuma nak luah kan apa yg sy tak suka ! salah kee ? kata blog kan . blog nee kan untuk kita luah kan apa yg kita suka apa yg tidak suka . so tak salah kn kalau sy tulis mcm tuu . tp knp tiba tiba awk nak sibuk ? pelik lha . hurm okay lha . td sy dha baca kat BLOG awk tuu . serious memang sy suka sesangat :) . thanks a lot cos story pasal keburukkan sy ! apalah awk nee . awk tak payah lha mcm tuu okay . sy tahu sngt dgn perangai awk tuu . tp tak pee . sy langsung tak kisahh ! awk kata sy jealous tgk dia COMEL tuu ? heyy sayangs ! nak buat apa jd mcm tuu ? tak kemana pon lha awk oi . sy sikit pon tak jealous lha wak . haihh ! org mcm nee pon ada juga kn . hurmm . apa lg eak nak ckp ? huh awk nak gelak kan sy gelak lha puas puas okay ! jgn suka suka sngt . lama lama duka nanti . *cehh ayat . HAHA . sy tak tahu apa masalah awk nee taw . sy tak usik awk , awk tak payah usik sy okay dear :) . pada hari tuu kan awk mcm nee . awk ingt lg tak time baru baru lg sy buat BLOG nee . awk kata sy copycat awk ? copy nauu ! heyy ! pleasa ar . siapa nak copy awk tuu . haihh ! pelik pelik . AWAK AWAK , KALAU AWAK TAK PUAS HATI KEE BAGITAHU LHA KAT SAYA ! TAK PAYAH AWAK TULIS blog AWAK TUU OKAY SAYANGS :) sy dha malas nak gaduh gaduh lg . tak sangka awk mcm nee kan . depan sy kemain baik lg . belakang sy , awk kutuk saya dan sebagainya ! tp tak pee ! dha perangai awk mcm tuu kan . hope awh happy sudah okay dear . dha lha MALAS AKU NAK CERITA PASAL KAU WAHAI SI HITAM +  TINGGI :D

No comments:

Post a Comment