Sunday, 3 April 2011

heyy [:

hari ini 03/04/2011 . tepat pukul 10.20 p.m . memang habis lha .sudah lama tak update blog nee . apa yg hendak ditulis , apa yg hendak diperkatakan ini  semua adalah KEKOK . cehh ! selalu nye setiap hr mesti update blog . now dha jarang . HAHA . maklum lha asyk busy jee .*kononnye . kalau yee pon busy tak  kan lha langsung tak sempat nak updatekan . huu . alasan yg agak menarik .

BTW , i duduk menaip benda ala nee sorang - sorang dlm bilik dgn tak ada idea dan tak ada motif langsung utk menceritakan apa dan siapa yg berlaku dlm life i pada semua readers [: . hurm . one more thing , i memang tak expect langsung benda ala nee . huu . biasa lha tuu kan . hurm tak lupa juga kpd korang yg sudi follow i . terima kasih sangat - sangat yg teramat kat korang weyy. terharu juga ! HAHA . walaupun tak ramai mana pon . tak mcm korang kan . huu . tapi i rasa cukup gembira dgn kehadiran korang semua [: 

hari ini juga i langsung tak ada mood . knp ? sebab td i buka profile mr.S . hurm rasa jealous pon ada . mr.S  suka sngt add perempuan . hurm JEALOUS yg teramat . tgk- tgk dia add kawan i . kawan i tuu pon suka lyn boi . pantang lelaki usyah , minta number phone mesti kawan i bg . sorry aku ckp mcm tuu weyy . hurm i mula rasa risau . kot - kot mr.S usyah dia , dia bg jee . hurm. TAK SUKA !i syg sngt kat mr.S . Ya  ALLAH , tolong lha . jgn benda ini berlaku . aku tak sanggup lha . hurmm.kalau i tahu passwordand email mr.S , dha lama i block kawan i tuu . *sungguh kejam. kalau korang pon mesti korang buat juga kan . hurmm . sayang punya pasal semua benda blh buat . btl tk ? hurm. hope tak akn jadi mcm tuu lha . AMIN .

puas i membebel nee .menaip lg . huu . penat rasanya . cukup lha cukup . huu . karang sampai  tak terbaca korang entry nee . tahu lha panjang dan memboring kan . HAHA . okay lha , itu sahaja . ASSALAMUALAIKUM [:


No comments:

Post a Comment