Friday, 15 April 2011

959 p.m

Assalamualaikum . Selamat malam . Huu . Nak story sikit lha nee . Tadi daus text i . Dia mntk sorry kat i lol . Senang jee kau mntk sorry ken . Hak tui tui tui ! (amek kau , kan dha kena) . Herr ! Siapa tak menyirap weyy ! Boifie korang dha hamun korang mcm - mcm senang jee mntk sorry ken ! Ehh ! Blh pulak mcm tuu ken .

Pastu siap daus janji kat i dia tk kn buat mcm tuu kat i lg . WHOAAH ! Kau pny janji dha 3 kali kau mungkir janji ! Ingt sikit weyy ! Itu pon kau nak ckp aku mcm - mcm . Daripada aku sayang kau , terus sayang kat kau langsung tk ada lg weyy ! Sorry daus ]: ! Ini semua dsebabkan kau juga . Kau yg buat aku mcm nee .Dan kau juga hamun aku mcm - mcm . Itu kau masih nak salah ken aku .

Daus ada lg ckp kat i . Dia nak i semula . Dia ajak i couple mcm dulu . Dia suruh i betul kn hubungan kita semula . Heyy daus ! Kau dha ludah tk ken aku nk jilat balik weyy ! Nmpk sngt aku nee perempuan bodoh lha bhai ! Asal kau tk nk kat girlfie kau tuu ? Kononnye yg kaya tuu ken ? Huh ! Apa pon cannot lha kau !

Daus ckp kat i dia syg kat i . Rindu kat i . (yekee) . Herr ! pastu daus kata lg kat i , dia tk nk jadi mcm nee . Dia nak jaga i lelok . Dia nak stay malacca dgn i . Dia nak mcm dulu - dulu . Dia kata i dha lain ? Heyy sayang ! Kalau kau tk nk jd mcm nee tlg lha jgn sesuka hati kau nak marah aku , maki aku . Orang lain marah aku tk dee ar sampai nak maki aku seteruk mcm tuu ! Aku dha lain kee atau kau ? Fikir balik sebelum cakap .

ARGGHH ! Tension sangat ! Knp lha benda nee selalu terjadi kat aku ! Apa salah aku sampai kau buat aku mcm tuu . Weyy ! Dha berapa kali kita mcm nee ? Dha bnyk kali weyy ! Kita break , couple balik ! Aku tk nk mcm tuu lha wahai daus . Aku nk mcm org lain juga ! Blh bagi kasih sayang dan sebagainya . Bukan mcm nee . Kau pon tahu ken aku sayang sangat kat kau ! Tolong lha Ya ALLAH !

ILOVEYOUSODAMNMUCH <3<3

No comments:

Post a Comment