Thursday, 14 April 2011

daus ohh daus ]:

daus : em hai syg . jom text .
aku : hurm k .
fdaus : syg ngh wt ape 2 ?
aku : online jee .
daus : oh ye ke . syg dh mkn ?
(time nee okay jee . selepas itu sudah jd mcm nee disebabkan aku late reply text dia cos kawan aku call aku)
daus : kau nk msg kee tk nk ? ak bengang betul lha . nk msg buat cara nk msg . g mampos r .
aku : pehal lak nee ? dha ar . tk pyh text . bye ! menyampah kat kau !
(kononnye aku buat mcm nee nak suruh dia pujuk aku , tapi ..)
daus : kau nk msg nngn ak kee tk nk . kau wt ak nee mcm apa tah . kau setia apa ngn ak ? perangai kau mcm sial . aku call kau . kau tk reti nk angkt apehal . kau brgayut dgn siapa ?
aku : okay ! prangai aku mmg sial pon . dha ar apa lg kau nk !
daus : g mampos lha kau prmpuan *tuuuuttt* , *tuuuuuttt* pny prmpuan !
(sorry ! aku tk sanggup nk tulis weyy . tgh menagis nee ! )
aku : thanks a lot . ak akn ingt sampai bila - bila . and mula hr ini juga ak tk kn ggu kau lg . dan kau pon sama juga k . tk pyh ggu aku lg .
daus : kau asal buat ak mcm nee *tuuuttt*
(maki aku ]: )
aku : dha lha weyy ! naik menyampah org mcm kau . janji kau tk blh pakai ar . apa pny jantan ar . dha lha fcuk kau !
(marah , tgh menangis nee )
daus : kau janji ngn aku setia . kau call aku ajak text . aku text kau . kau tk reti nk rply . aku call kau tk angkt . lps tuu keluar waiting . kau setia ngn aku kee ? aku setia ngn kau apa aku dpt ?
aku : dha lha you . tk pyh lha you kata you setia . hum btw thanks a lot cos memaki hamun ehh . best lha kena mcm nee .
(time tuu juga nak call dia)
daus :kau tk pyh call aku lha stupid . kau g brgyut ngn jntn 2 . asl kau nk call aku ?  dha kau wt hal kau . aku wt hal ak . kau lh pmpuan pling ak HATE gila ! dha lh g mampos lh kau . ak nk kau mati .
(menangis , menangis dan menangis)
aku : thank you firdaus [:
daus : hancur harapan aku nk jmpe kau . ak ckp jgn kecewa kn ak . tp kau buat ak hilang sbr ngn kau . ak syg kau . nee yg aku dpt akhirnya .
(tersentuh bila dgr)
aku : tk pela . buat susah kan kau jee syg ak nk jmpe ak . tk pyh lha weyy . okay lha nee last text aku bg kau .
daus: aku ingt ak couple yg trakhir nee kau dh berubah , rupa-rupanya tk . kau tetap dgn prangai ego . ak syg kau . ak  dh jnji nk jaga kau . tp nee yg kau bls kt ak . ak kecewa dgn kau . skit hti ak skrg nee .
aku : (tgh call dia tp dia tak answer)
daus : jgn lha call i . u nk dgr i menagis kee . cukup lha skali u dgr i menangis . i dh tk thn dh nee . i mcm nk ambil pisau nk rodok jee perut i nee . u nk i mti kn .
daus : lntk kau lha . ak pon tk batak org mcm kau . kau dha maki aky tk kn nk jilat balik . dha lha weyy . td kawan ak call .pehal ? tk suka ? kau pny pasal lha . kesah pulak ak .
daus : kawan kau , kau nk tipu ak , ak bkn bdk - bdk bodoh . bdk - bdk mcm kau , kau leh tipu . tp dgn aku kau sila lha sial .dha lha kau . aku pon dha dpt couple baru lha . lg lawa dri kau . anak org kaya pulak tuu . baik ak putus dgn kau . duit ak pon tk terbuang  jmpe kau .skrg nee ak dha couple dgn dia . kau jgn nak call ak kee msg ak .
(lagi menangis dgr mcm tuu . mata mula dha bengkak)
aku : bagus lha tuu . hope happy sudah okay . mcm nee ehh buat ak ? okay tk pee . thanks
daus : thanks juga kt kau buat ak mcm nee .
aku : puas ht kau ?
daus : memang ak puas . aku break dgn kau , aku dpt girl baru . dia dha hntr picture dia kt aku . dha jgn call ak skrg nee . ak nk call dia .
aku : tk sangka ehh perangai kau mcm nee .
daus : kau yg nk sngt kn mcm nee . dha ak nk call dia .

SERIOUS MEMANG AKU SEDIH SANGAT DAUS BUAT AKU MCM NEE ! AKU TK BLH TERIMA DIA KATA AKU MCM NEE ! 
         THANK YOU MUHD FIRDAUS ]:



No comments:

Post a Comment