Friday, 12 August 2011

13 August 2011

Assalammualaikum dan Selamat Pagi readers (':
Hari ini hari Sabtu , pukul 10.10 A.M =___=
Haa Scha bangun awal tuu . Ngeh ngeh :-P
#pagipagidhamulamengarut

Hee Scha mahu kongsi sikit dengan korang semua lha (':
Cehh ! Baru beberapa hari tak online dha macam-macam terjadi di FACEBOOK 
Kenapa Scha kata macam tuu ?

Okayy macam nee tau 
Baca betul-betul dan fahamkan :'D
Semalam malam --' Scha log in facebook Scha .

Selepas itu , tengok lha notification 36 friend requests 60 -__-'
Okayy ignore semua itu . HAHA .
Selepas itu , mula lha orang kata ''mana menghilang , dha lama jarang online'' --'

Lahaii ! Sorry lha internet buat hal sebab tak bayar lagi . HAHA .
Okayy enough ! Bukan nak story pasal nee pon -.-'

Dha melayan kerenah diaorang , Scha ternampak lha seorang HAMBA ALLAH 
Yang bernama AYIE SEMPOI #facebook dia
Kenapa dengan mamat tuu ?

Haa nee yang Scha nak marah nee !
Dia post kat seorang perempuan ini yang bernama ada lha #peace
Dia kata Scha naik motor dengan boyfie dia duduk rapat-rapat 
WTF ! 

Scha pulak macam tuu .
Scha pulak peluk boyfie perempuan tuu .
Kepala berjambul !

Lain kali jangan lha buat cerita 
Scha tak suka lha 

Bukan apa Schs tak nak gaduh dengan perempuan tuu 
Mesti awak fikir Scha nak rampas sayang awak tuu ehh ?
Lahaii !

Scha memang tak nak pon 
Scha pon boleh fikir lagi lha 
Jangan cakap Scha nee kawan makan kawan 

Terasa bila awak kata macam tuu 
Kalau nak tahu selanjutnya pergi tanya kesayangan awak tuu 

Ehh
 ehh ! Geram lha macam nee 
Macam-macam masalah lha
Grr ! Dha-dha Scha 

Tak payah fikir tuu semua 
Lupakan saja
Biar lha apa orang nak kata pasal Scha 

Yang penting Scha kena banyak bersabar okayy (':
Yes ! Buat apa fikir tuu semua 

p/s : Kepada berkenaan awak kenal Scha kee ? Lain kali jangan lha kata macam tuu wahai  AYIE SEMPOI 
Scha langsung tak kenal dia . Dan kepada awak , Scha tak ada niat nak buat macam tuu .
Scha minta maaf sesangat )':

No comments:

Post a Comment