Saturday, 13 August 2011

MF )':

Assalamualaikum .
Tepat pukul 3.30 dapat message dari MF : Mohd Firdaus 

Scha excited sangat dapat message dari dia .
Bukan apa sudah lama Scha tunggu MF .

Bila dapat message dari dia Scha menangis 
Dia kata dia still sayang Scha lagi
Masa tuu Scha happy sangat 

Lagi Scha baca lha message MF bagi 
Terkejut , terdiam sebentar 

Betul kee apa Scha baca message dia ?
Scha terkejut MF kata dia nak bertunang dengan Maya pertengahan bulan nee .

Masa tuu juga Scha menangis .
Air mata asyk mengalir tanpa henti 
Scha sangat kecewa , sedih sangat-sangat 

Setiap hari Scha tunggu MF call , text Scha 
Tapi tak ada pon 
Ini baru Scha dapat message dia

Bila Scha misscall number MF asyik off kan sahaja 
Sampai Scha text kawan dia tanya pasal dia 
Sayang punya pasal 

Dulu MF pernah kata dekat Scha 
Dia benci sangat dengan Maya sebab Maya sosial , clubbing 
Tapi tengok-tengok sampai nak bertunang ?
Betul kee ?

Hm tak pela .
If betul lha kan okay lha macam tuu 
Hope korang kekal yee

Scha tumpang gembira lha juga
#padahaldalamhatisedihnee

Hm lagi post pasal MF 
Lagi tuu asyik teringat kat dia .
)':

No comments:

Post a Comment