Thursday, 4 August 2011

kerana mulut badan binasa (':

Assalamualaikum .
haa tengok wall i kat facebook tak ?
mesti tengok kan ?
HAHA .

okayy macam nee !
nak story benda betul lha .
tak nak korang fikir bukan-bukan lagi .

macam nee tau . dengar tau dengar tau .
heee .
tadi  i pergi lha home .
then i ternampak dia sudah mengupdate blog dia .

haa . scha apa lagi skodeng-skodeng lha .
hee hobby dha (':
baca-baca lha .

whoahh ! 
agak menarik dan menyakitkan hati saja .
grr !
#apaponcannotlee .

nak tahu kee ?
haa nak tahu pergi lha baca blog dia sendiri .
HAHA if korang tak percaya lha .
#tak ada niat nak membalas balik .

dia kata i suka memburukkan dia .
suka mengadu kat kawan i .

heyy yayang !
i tak pernah nak story pasal you kee or nak memburukkan you .
haa . 
i pon boleh fikir benda yang betul or salah lha .

HAHA .
lain kali jangan lha berkata begitu yee .
i paling tak suka kalau orang tuu suka cakap i nee suka memburukkan orang or bla bla bla --'
pastu you sengaja kan mengepost kat wall i kan .

haa .
kononnye you nak kawan-kawan you fikir i nee jahat kan ?
you you you .
kenapa macam nee ?
you nee kan sudah memperbelit kan cerita yee .

pandai betul kan you nee .
hm . i nee bukan baru belajar membaca lha .
i tahu lha apa you cakap tadi .

alaaa ~
i pulak macam baru jee kenal you kan .
it's okayy lha .
benda pon dha terjadi right ?

hm tak pee lha mok :P
HAHA .
okayy lha itu jee kot .

ehh ehh lupa pulak .
kepada kekawan scha .
thanks a lot cause memahami keadaan scha sekarang nee .

<3 I LOVE YOU FRIENDS <3
you are everything for me (':

No comments:

Post a Comment