Tuesday, 2 August 2011

Assalamualaikum

first of all scha nak minta maaf sesangat dekat korang kalau-kalau scha ada buat salah dan silap kan .
maklum lha di bulan Ramadhan yang mulia ini (':
alhamdulillah sudah dua hari kita berpuasa .
macam tidak percaya kan .


second sorry dha lama tak mengupdate blog nee .
biasa lha asik busy jee kan .
HAHA .
kalau korang singgah tak pee lha juga kan -.-'


okayy ! tepat pada 02/08/2011 bersamaan dengan hari selasa .
okayy scha tak suka dengan hari ini .
sebab hari ini membuat kan scha sedih , kecewa dan sebagainya .

kenapa lha selalu jadi macam nee kan ?
tadi balik sch buka baju , amek towel lalu mandi .
selesai mandi pakai baju , sikat rambut sebangainya lalu online facebook .

selepas masuk kan email & password .
tengok lha notifications & friends request .
okayy ignore !

dalam beberapa saat kemudian .
dia bagi IM CHAT dekat scha .
dengan pantasnya scha pon buka lalu baca .

muka scha & mood scha terus berubah .
terkejut , terdiam apabila baca si dia bagi .
air mata mula mengalir .

okay stopp it !
scha jangan menangis disebabkan pasal lelaki scha oii == .
scha kan kuat , mestu kuat kan semangat .
HAHA .

jangan pasal lelaki scha terus lemah macam nee kan .
tak pee .
apa yang telah terjadi anggap satu pengajar bagi scha okayy (':

tapi scha geram sangat tau !
sebab pasal seseorang tuu dia bagitahu dekat dia -.-'
padahal scha tak pernah memburukkan dia .
kenapa lha sanggup buat scha macam nee ?
apa lagi salah scha kawan-kawan ?

dalam beberapa jam kemudian .
dia mula cancel relation kami .
haaaa . time tuu lagi scha sedih sesangat .
air mata pon mula lha mengalir dan mengalir tanpa henti .

scha enough !
tak guna scha lagi menangis .
tak akan dapat kembali semula macam tuu .

biar lha dia nak buat apa pon .
selama ini pon scha jee yang selalu nak kat dia .
tapi dia tak pernah pon .
maybe dha ada orang yang boleh faham dia .

tak pee . 
scha terima dengan hati terbuka .
scha tak nak paksa dia lagi supaya kembali dekat scha .
cukup lha selama ini pernah terjadi begini .

#lastly sorry cause selama nee menyusah kan you . tak tahu nak balas jasa budi you tuu . and thanks for everything yee )':


No comments:

Post a Comment