Sunday, 24 July 2011

Semakin hari Semakin sayang (:

heyy heyy readers !
macam mana korang ?
sihat kee tak ?
HAHA .

mesti rindu kat kita .
kankankankan ?
baik mengaku jelaa :P

hee .
kali nee post agak lain sikit .
nak tahu ?
HAHA . 
|
|
|
v

semakin hari semakin sayang lha kat awak .
awak dha buat saya sayang kat awak tau .
sebab tadi kita meet awak .

serious memang happy tak terkata lha .
hee .
sorry again sebab awak tertunggu kan .
agak lama juga kan .
hee sorry sayangg .

*korang nak kata kita gedik kata lha :P
HAHA .
lepas tuu kan .
kita berjalan-jalan bersama si dia .

hee .
penat juga lha dibuat nyee .
rasa nak tercabut sahaja kaki ini .
hee :P

selepas itu ,
awak belanja kita COOL BLOG .
*yummy sodapp :P
hee .

sayangg awak lebih tahu !
hee .
selepas itu , 

kami pon berehat sebentar .
hee .
borak-borak lha :P
HAHA .

serious awak sweet sangat time tuu .
kita suka tengok muka awak lha sayangss ,
muka awak comel lha :P

hee geram sangat !
wekk :P
HAHA .

lama juga kita hang tadi .,
HAHA .
thanks juga cause hantar kita balik rumah yee .
kalau tak ada awak tak ada lha kita sampai rumah 
hee .

HAHA .
okayy lha .
rasanya setakat sini yang boleh kita share-share dengan korang .
yang selebihnya tak boleh :P

bukan apa dha penat sangat nee .
hee .
badan lenguh kaki pon lenguh .

hee .
byebye :P
sayanggg awak lhaa <3

No comments:

Post a Comment