Saturday, 23 July 2011

sakithati

sorry !
hari ini memang sakithati sangat-sangat .
lepas sorang-sorang .
tadi bergaduh dengan kakak .
now ~ hmm

okayy !
kita suka sangat (taksuka) dengan cara awak macam tuu .
awak buat kita henta pape jee ken .
kita bukan sengaja nak buat awak macam tuu .

tapi ~
kita malas nak cakap .
kang nanti korang cakap apa pulak kat kita nee .

dha macam orang bodoh pulak kita nee kan .
masih nak terhegeh-hegeh kat orang yang tak suka kat kita nee kan .
apa saja lha kau nee scha .

okayy !
sorry again cause buat awak tertunggu-tunggu ,
kita betul-betul minta maaf .
bukan kita tak nak datang .
tapi kakak kita tuu malas nak hantar kita kat sana .
so sorry again .

ohh lagi satu .
serious kita sakithati dengan awak .
sebab kita boleh lagi bagitahu kat kawan-kawan awak .
malu kita dibuatnye ,

hm.
lagi boleh awak cakap macam tuu kan ,
kita terasa sangat .
yelaa .

kawan-kawan awak boleh happy kan awak .
boleh tepati masa untuk awak .
boleh hargai kat awak .

senang-senang semuanya boleh lha kan .
tak macam kita nee .
apa yang kita buat semuanya salah .
betul kan ?

hm .
kita tak boleh lha nak post panjang-panjang .
nanti ada kang lappy kita basah .
sekarang nee asik tahan saja .

hm.
itu saja lha .
okay lha sorry again tau sayangg (:

No comments:

Post a Comment