Friday, 19 August 2011

SAKITHATI dengan kau (!)

Assalamualaikum dan selamat malam kepada semua readers (': . Korang sihat tak ? Semestinya sihat kan ? Macam aku juga lha :D . Okayy malam nee sungguh tiada mood . Ada sebab-sebabnya kenapa macam nee . First I dha kena hamun dengan seorang girl . Lahaii kena lagi kann .

Penat lha asyik macam nee lee . Kau tahu nak hamun aku jee kan . Bagi chatting dengan tak ada salam terus nak maki kann . Dha cukup bagus kee ? E ! Geram nyeeee (!) Kenapa lha benda ini sering berlaku dekat aku ? Kau tak siasat lagi dha kau nak tuduh aku macam-macam kann . Suka sangaattt jadi macam nee #hampehh

Acct lha kan BF kau tuu yang menggatal . Not me okayy (!) . Bila tanya ' I walling dengan you nee , GF tak marah kee ' Haa lagi boleh cakap ' I mana ada GF , I SINGLE , I tak couple dengan sesiapa pon '

Aku pon yee kan saja lha . Walling lha macam biasa sebab aku suka berkawan . Kalau tak tegur orang yang dha tegur kita , kata kita pulak sombong kann . So aku walling lha macam biasa . Seriously memang aku tak tahu si mamat nee sudah berpunya .

Kalau yee pon kau nak kawan dengan aku , atleast jujur lha dengan aku kann . Kenapa perlu bohong ? Kononnya kau nak suruh aku suka kat kau ? Macam tuu ? Ehh sorry lha kawan , aku bukan jenis perempuan mudah cair dengan kata-kata lelaki . Kau ingat kau buat macam tuu boleh membuatkan aku tertarik dengan kau ? Silap lha kawan .

Grr ! Dan pasal kau juga kann , GF kau add aku . Haa mesti dia fikir aku nak rampas kau dari diaa . Ehh kau yang menggatal dengan perempuan lain , aku pulak yang kena kann . Apa punya orang lha kau nee . Lagi boleh kau kata kau nak couple dengan aku . Ehh ! Kau tahu tak , kau tuu sudah berpunya . Sudah milik orang . Kenapa perlu menggatal ? Kenapa perlu curang ?

Kau tak sayang GF kau ? Tak cukup seorang kee ? Apa saja lha kau nee kan . Tak pasal aku kena hamun dengan dia . E ! Sabar jela . Macam-macam problem . Lepas satu satu . Grr !

#p/s Lain kali kalau sudah berpunya tolong lha mengaku . Jangan nak tipu kata tak ada couple lha . Itu lha , ini lha . Tak pasal aku juga yang kena . Yang tak bersalah pon kena maki , padahal BF korang yang menggatal . Lain kali jaga lha lelok . Menghargai antara satu sama lain -.-' Ini tak . Pasal aku jee korang break . WTF (!) Aku bukan jenis yang suka merosakkan hubungan korang . EEEEEEE (!)

No comments:

Post a Comment