Tuesday, 20 September 2011

kecewa :'(

Assalamualaikum .
Hm tak tahu lha nak luahkan dekat siapa lagi .
Hanya di dalam blog sahaja dapat luahkan .

Macam-macam problem aku lalui .
Semua orang tak akan faham aku . 
Yang mereka tahu marah dan sebagainya .
Itulah hobi mereka ;) #chill

Semalam . Aku sedih dan kecewa sebab orang yang aku sayang selama ini tinggalkan aku macam itu sahaja .
Sanggupkan kau buat aku macam tuu ?
Apa salah aku ?

Aku call & text kau langsung tak berjawab .
Kau boleh cancel panggilan aku .
Kecewa sangat weyy !

Bila aku call lagi , waiting kan .
Dengan siapa kau cakap ?
Pantas sangat kau jawab kann .
Kecewa lagi .

Aku bagi message dekat kau banyak kali , call banyak kali sebab aku sayang kau !
Aku tahu kau rimas sangat masa itu kan ?

Aku sanggup tunggu kau sampai pagi .
Sampai aku tak tidur weyy !
Kau pernah fikir tuu semua ?
TAK !

Kau dha lain lha FIRDAUS .
Kau bukan firdaus yang aku kenal dulu !
Kau dha berubah .

Masa aku couple dengan kau , kau layan aku sangat baik .
Sampai aku tak terbalas jasa kau .
Tapi sekarang , sumpah kecewa !

Pagi tadi pukul 9.00 a.m ada message .
Aku tengok kau yang bagi .
Seriously memang happy sangat masa tuu .
Senang hati ini .

Bila aku baca , air mata aku megalir .
Tak sangka sangat .
Sanggupkan kau buat aku macam nee .

Sekejap kau dha cari yang lain .
Sekejap kau dha ada pengganti aku kan .
Kau boleh kata lagi dia lawa .
Dia kaya ala model gitu .

Okayy fine !
Aku tahu aku siapa . 
Aku jauh dengan kau . Kau duduk KL .
Aku duduk Malacca .

Memang jarang aku nak jumpa kau kann . 
Aku tak mampu nak bagi kasih sayang dekat kau .
Sebab aku tak sempurna .
Pemikiran lagi belum cukup matang macam kau .

Tapi bila-bila fikir balik hina sangat kee aku nee sampai kau buat aku macam nee ?
Mana janji-janji kau dulu ?
Janji-janji kau , kata-kata sayang kau hanya di mulut sahaja .
Tapi dihati langsung tiada .

Aku ibaratkan kertas yang telah diconteng dan tidak pakai lagi .
Kau buang aku jauh-jauh !
Ini kau kata kau sayang aku ?

Sudah lha ! 
Tak nak lagi aku story pasal kau .
Hati aku sangat sakit .
Tiada siapa lagi boleh ubati .

THANKS FOR EVERYTHING !
#MOHD FIRDAUS <3

No comments:

Post a Comment