Thursday, 24 November 2011

Kawan ?

Assalamualaikum .

Kawan ? Okay kenapa dengan kawan ? Hm korang pernah rasa korang pernah dipinggirkan masa kawan korang sedang bersuka ria ? Pernah kan ? Tipu lha kalau korang tak pernah rasa macam tu. Nak-nak masa kawan korang sedang ada orang yang sayang means Girlfriend/Boyfriend. Haa masa tu kawan korang lupakan korang sekelip mata. Percaya lha cakap aku. Hm kalau tak nak percaya pon takpe. Aku cuma nak share apa yang aku pernah rasa. Huu ._. 

Kawan aku nee perempuan seriously bila dia sudah ada boyfriend , Ya Allah , kemain sombong berlagak dengan aku wehh. Ada juga kan orang macam tu. HAH jahatnya aku. Err -.- mana tak nyee dha lama aku kawan dengan dia sejak aku primary school weh. Aku contact dia balik dalam facebook. Huh nasiblah dapat cari dia weh. Rindu sebab tu aku add dia kat facebook ;) Last-last nee yang dia buat kat aku. Sedih lha T.T

Aku bukan nak cakap pasal dia bagai , tapi aku cuma nak luahkan apa yang aku rasa sekarang nee. Hm masa susah baru cari aku. Bila senang lupakan aku. Haishh ! Kawan-kawan ! Mesti korang pon ada juga macam nee kan ? HAHA biasa lettew kan. Hee :D

Hm itu kawan perempuan aku. Now kawan lelaki pulak dha. Haishh ! Pelik perangai si dia nee. Kenapa ? Sebab kekadang mood okay , kekadang mood tak okay. Maksud aku bila mood dia okay dengan aku dia layan aku baik. Haa amek kau bila mood dia tak okay maki aku bagai. Ehh ! Lepas tu remove aku kat facebook. Aku boleh kira lha berapa kali dia remove aku. Tak remove block aku terus. Acct dia EX aku. Huahuahua :D . Now aku dengan kawan dengan dia saja. Gila tak cool langsung -.- err. 

Now dia pon dha ada girlfriend so dia buat aku macam apa tah. Aku bukan nak jealous kee apa. Tapi sebagai KAWAN patutkah buat kawan baik yang dia percaya macam tu jee ? Tak patutkan ? So kenapa lha ada juga kawan macam tu kan. 

Now kawan dua orang tu dha lupakan aku. Macam aku kata tadi bila susah cari aku , bila senang lupakan aku jee. Alaa ~ bagi korang , tak heran pon dapat kawan macam tu. Tapi aku heran wehh ! Mana tak nyee , keluar sama-sama , ada problem share sama-sama , kalau gaduh ajak back up. So sweet <3 HAHA. Now mana ada lagi macam tu ? Masing-masing berkepit dengan sayang diorang. HAHA aku ? Haishh ! Diam lha. HAHA. Okay lha tu jee kot. Byebye ;)

No comments:

Post a Comment